Professionel tæpperens - Vejle

Professionel tæpperens i Vejle og omegn

 

Brink's Chem-Dry benytter sig af den de sikreste rensemidler ved tæpperens i Vejle, og det bedste udstyr i brancen. På denne måde opnår kunden den største værdi for pengene og den bedste kvalitet i tæpperens i vejle området. Teknikerne hos Brink's Chem-Dry er oplært i at benytte de bedste og mest innovative produkter til tæpperens i Vejle.  

 

Hos Brink's Chem-Dry tilbydes professionel tæpperens til Vejle og omegn, med teknik, kvalitet og service som største fokus og prioritet.
Chem-Dry's professionelle teknikere er kendt som Danmarks førende specialister inden for tæpperens og  sikre rensemidler, der ikke skader miljøet.

 

For mere information og tilbud på tæpperens i Vejle området, så kontakt os nu. Alle tilbud er uforpligtende. 

 

For mere information om vores produkter og ydelser kan du kontakte os eller se mere på Chem-Dry Nordic.
 

Chem-Dry Tæpperens anbefalinger

Chem-Dry anbefales i Danmark af blandt andet af Den danske tæppebranche (Dansk Mode- og Tekstil) og Egetæpper, som står sammen om den fælles målsætning at opnå større kundetilfredshed ved Tæpperens. 

Derudover er Chem-Dry godkendt af Carpet & Rug Institute i USA, WoolSafe® Deruodver er Chem-Dry Green Certified®, som betyder, at Brink's Chem-Dry altid bestræber sig på anvende de mindst miljøskadelige midler i vores tæpperens.
 

Hvis du søger professionel tæpperens i Vejle eller omegn så kontakt os på tlf: 64 41 47 87 eller på e-mail: per@brinkschemdry.dk og få et tilbud i dag.