Pleje af trægulve

Chem-Dry® kan også pleje dine trægulve.  I samarbejde med Trip Trap WoodCare® har Chem-Dry® fået udviklet nogle unikke produkter til pleje af olie- eller sæbebehandlede gulve.

Oliering af trægulve fremhæver træets naturlige kvaliteter og sikrer at overfladen forbliver smuk, slidstærk og smudsafvisende.  Derudover er Chem-Dry's produkter til oilering af trægulve fremstillet helt uden brug af konserveringsmidler, parfume, eller farvestoffer og er derfor ikke allergifremkaldende.

Med de bedste produkter ved hånden og Chem-Dry's ry for service og kvalitet, kan Chem-Dry® levere en suveræn pleje af dine trægulve.

Fordelene ved Chem-Dry Nordic’s trægulvspleje er mange. For blot at nævne nogle få:

- Oliering af trægulve fremhæver træets naturlige kvaliteter, nuancer og lød

- Oliering sikrer træet mod de påvirkninger, som gulvet får ved normalt brug

- Chem-Dry’s plejeprodukter sikrer en smuk, slidstærk, og smudsafvisende overflade.

- Chem-Dry’s plejeprodukter er fremstillet helt uden brug af konserveringsmidler, opløsningsmidler, parfume eller farvestoffer og er derfor ikke allergifremkaldende

Chem-Dry® anbefales af bl.a. egetæpper®, Amtico®, Dansk Wilton, InterfaceFLOR® og mange andre af verdens bedste tæppe- og gulvproducenter.

Ring til Chem-Dry for at aftale tid til en gratis og uforpligtende vurdering af dine trægulve. 

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os eller se mere på Chem-Dry Nordic.

Trægulve