Anbefalet af Egetæpper


Ring til Brinks Chem-Dry

Professionel tæpperens i Kolding og omegn

Brink's Chem-Dry tilbyder professionel tæpperens i Kolding og omegn, hvor kvalitet, teknik og service er højeste prioritet. Brink's Chem-Dry har opererat med Tæpperens i Kolding og har mange års erfarring, med Tæpperens i Kolding området.

Chem-Dry's professionelle teknikere er kendt som Danmarks førende specialister inden for tæpperens og miljømæssigt sikre rensemidler.

For at sikre den bedste kvalitet i tæpperens benytter Brink's Chem-Dry branchens bedste og mest sikre rensemidler og udstyr. Herved opnås den største værdi for pengene.

Chem-Dry's teknikkere er trænet til at benytte de bedste og mest innovative produkter til tæpperens.

Så har du brug for tæpperens i Kolding, så kontakt os gerne i dag og få et tilbud på rensning af tæpper.

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os eller se mere på Chem-Dry Nordic.


Chem-Dry Tæpperens anbefalinger

Chem-Dry anbefales i Danmark af blandt andet af Den danske tæppebranche (Dansk Mode- og Tekstil) og Egetæpper, som står sammen om den fælles målsætning at opnå større kundetilfredshed ved Tæpperens.

Derudover er Chem-Dry godkendt af Carpet & Rug Institute i USA, WoolSafe®, samt er Green Certified®, hvilket betyder, at Brink's Chem-Dry altid stræber efter at anvende det mindst miljøskadelige middel i vores tæpperens.


Ønskes professionel tæpperens i Kolding eller omegn - kontakt Brink's Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: per@brinkschemdry.dk eller telefon: +45 64 41 47 87

Brink's Chem-Dry | Professionel tæpperens i Kolding