Anbefalet af Egetæpper


Professionel tæpperens i Odense og omegn

Brink's Chem-Dry er specialister i professionel tæpperens og har altid teknik, service og god kvalitet i højeste prioritet. Brink Chem-Dry tilbyder kvalitetsrig tæpperens i både Odense og omegn.
Brink's Chem-Dry's team består af professionelle teknikere som alle er specialister inden for miljømæssigt sikre midler og tæpperens. Derudover udføres tæpperens altid med branchens bedste udstyr.

Brink's Chem-Dry benytter branchens bedste og sikreste udstyr og rensemidler for at opnå den bedste tæpperens og største kvalitet.

Derudover er teknikerne hos Brink's Chem-Dry trænet til at udføre den bedste og mest omhyggelige tæpperens ved brug af de innotive og grundige Chem-Dry produkter. Ønskes altså tæpperens i Odense eller omegn vil Brink's Chem-Dry sikre, at der opnås den største værdi for pengene.

Kontakt os gerne i dag, for et uforpligtende tilbud på tæpperens i Odense området.

Ønsker du at vide mere om Brink's Chem-Dry er du velkommen til at kontakte os eller se mere på Chem-Dry Nordic. Her kan du også læse mere om vores ydelser og produkter.


Chem-Dry Tæpperens anbefales

Chem-Dry er i Danmark anbefalet af blandt andet af Den danske tæppebranche (Dansk Mode- og Tekstil) og Egetæpper, som sammen har den fælles målsætning at opnå større kundetilfredshed ved grundig tæpperens. 


Derudover er Chem-Dry godkendt af WoolSafe®, Carpet & Rug Institute i USA, samt er Green Certified®, hvilket betyder, at Brink's Chem-Dry altid stræber efter at benytte de mindst miljøskadelige midler i vores tæpperens.


Mangler du professionel tæpperens i Odense eller omegn - kontakt Brink's Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: per@brinkschemdry.dk eller telefon: +45 64 41 47 87

Brink's Chem-Dry - Professionel tæpperens i Odense