Anbefalet af Egetæpper


Professionel tæpperens i Vejle og omegn

Brink's Chem-Dry benytter sig af den de sikreste rensemidler ved tæpperens i Vejle, og det bedste udstyr i brancen. På denne måde opnår kunden den største værdi for pengene og den bedste kvalitet i tæpperens i vejle området. Teknikerne hos Brink's Chem-Dry er oplært i at benytte de bedste og mest innovative produkter til tæpperens i Vejle.

Hos Brink's Chem-Dry tilbydes professionel tæpperens til Vejle og omegn, med teknik, kvalitet og service som største fokus og prioritet.

Chem-Dry's professionelle teknikere er kendt som Danmarks førende specialister inden for tæpperens og sikre rensemidler, der ikke skader miljøet.

For mere information og tilbud på tæpperens i Vejle området, så kontakt os nu. Alle tilbud er uforpligtende.

For mere information om vores produkter og ydelser kan du kontakte os eller se mere på Chem-Dry Nordic.


Chem-Dry Tæpperens anbefalinger

Chem-Dry anbefales i Danmark af blandt andet af Den danske tæppebranche (Dansk Mode- og Tekstil) og Egetæpper, som står sammen om den fælles målsætning at opnå større kundetilfredshed ved Tæpperens.

Derudover er Chem-Dry godkendt af Carpet & Rug Institute i USA, WoolSafe® Deruodver er Chem-Dry Green Certified®, som betyder, at Brink's Chem-Dry altid bestræber sig på anvende de mindst miljøskadelige midler i vores tæpperens.


Professionel tæpperens i Vejle eller omegn - kontakt Brink's Chem-Dry

Vil du vide endnu mere om vores produkter og ydelser er du velkommen til at kontakte os på e-mail: per@brinkschemdry.dk eller telefon: +45 64 41 47 87

Brink's Chem-Dry - Professionel tæpperens i Vejle